Om Oss

En specialbutik för dig som söker något extra inom kvinnligt bröllops och festmode.

För oss är varje kund unik och vi gör allt för att du ska känna dig nöjd och i trygga händer.

I vårt breda sortiment finns allt från den klassiskt enkla brudklänningen till den exklusivt påkostade sagoklänningen. Vi säljer även hårprydnader, slöjor, skor, underkläder och andra tillbehör.

Våra Tärn och festmodeller kan beställas i önskad färg med leverans på 12-16 veckor. I butiken finns även ett stort sortiment av festklänningar i säsongens färger för direktförsäljning.

Våra stylister hjälper dig att hitta just din drömklänning.

För oss är varje kund unik och vi gör allt för att du ska känna dig nöjd och i trygga händer, från första besöket till överlämnandet av din klänning.
Hos oss får du även tips på tillbehör till just din klänning och kan i lugn o ro prova hela outfiten i vår butik, vi kan erbjuda allt för din klädsel. Vår personal är kunnig i sömnad och hjälper dig att se över om något behöver ändras, vi samarbetar med en klänningsskräddare med yttersta kompetens och mångårig erfarenhet.

Har du frågor angående andra tjänster som t.ex. frisör, florist, fotograf m.m. kan vi hjälpa dig med tips om vart du kan vända dig.

Vanliga frågor

Om du gifter dig till sommaren så inkommer den nya kollektionen ofta i oktober-november. Förbered dig gärna innan genom att tänka efter hur bröllopet i övrigt ska se ut. Om det finns vissa aspekter att ta i beaktning exempelvis om du gifter dig i kyrka, borgerligt på en strand eller om ni kommer att ha mycket dans samt vilket prisläge du känner dig bekväm med. Det här kan göra det lättare för dig att stryka eller lägga till modeller t.ex. med släp eller luftigt tyg.

Det finns olika alternativ, om klänningen finns i din storlek i butik kan du köpa den direkt. Beställning för klänning med andra mått tar ca 4 månader att få till butiken. Du lägger en beställning och handpenning och sedan ringer vi dig när klänningen kommit.

Vissa klänningar går att beställa kortare eller längre från designern mot en mindre kostnad

Ofta behöver du justera något på din klänning och då kan du beställa tid hos sömmerskan vi samarbetar med. Detta ingår inte i priset och är självklart frivilligt.

Många av våra fest- och tärnklänningar går att beställa i andra färger. Fråga gärna personalen om du vill veta mer.

Tänk på att det ibland kan vara 3 månaders leverenstid